Foto: Willem Menting

Eva Liefrink is Jarige van de Week

Eva Liefrink wordt op 7 mei 25 jaar! Sinds kort woont ze in Grave, haar geboorteplaats, samen met haar Hein. Momenteel is ze druk bezig maar haar afstudeerproject om te slagen aan de HAN als muziektherapeute.

Haar ouders hebben daar volledig vertrouwen in, want dit beroep is Eva op het lijf geschreven! "We wensen haar een heerlijke verjaardag toe en een gezellige onderbreking van de studiezenuwen met al haar familie en vrienden. Proficiat meissie", laat Monique Heinemans de redactie weten.

Taart
Lezers van de Graafsche Courant maken wekelijks kans op een gratis taart van bakkerij Bongaards en een gratis hapjesschaal van slagerij/poelier Van den Heuvel. Wat moet u daarvoor doen? Mail een (horizontale) foto van de jarige met naam, adres en geboortedatum naar redactie.gc@persgroep.nl. Schrijf er ook een kort verhaaltje bij over de jarige. Uit de inzendingen wordt wekelijks een winnaar getrokken. Deze jarige komt met foto in de Graafsche Courant en kan bij de bij deze rubriek genoemde bakker en slager een taart en hapjesschaal komen ophalen. Wel de afdruk van de krant meenemen.

Meer berichten