Drie dagen feest met als thema zomercarnaval
Drie dagen feest met als thema zomercarnaval (Foto: )

Zomercarnaval: bouwen, knutselen, spelen en feest

Ook dit jaar houdt Stichting Kinderfeesten Mill tijdens de eerste week van de zomervakantie de Bouwweek met drie dagen (9-10-11 juli) bouwen, knutselen, spelen en feestvieren met als thema Zomercarnaval.

Aanmelden van kinderen en leiding kan vanaf nu via de website www.kinderfeestenmill.nl onder het kopje bouwweek - opgave. Op de website is meer informatie te vinden over het programma en de opzet van de bouwweek. Aanmelden kan tot 29 juni. Daarna kunnen voorkeuren niet meer verwerkt worden en worden de deelnamekosten met drie euro verhoogd. Bij aanmelding voor 29 juni bedragen de kosten per kind twaalf euro voor drie dagen. De leiding- en deelnamekaartjes kunnen op zondag 8 juli van 10.00 tot 12.30 uur opgehaald worden op Het Spoor. Deze ochtend wordt ook de groepsindeling bekendgemaakt en wordt de leiding bijgepraat over de belangrijkste zaken tijdens de instructie van 10.30 tot 11.00 uur.

Als leiding zorg je voor begeleiding waar nodig, hou je in de gaten of alle kinderen goed meekomen en ondersteun je vooral een fijne sfeer in de groep. Ben je geen ouder- of grootouder van een kind dat meedoet aan de bouwweek, dan kun je ook als vrijwilliger meedoen.

Meer berichten