Muziek in en rond de St. Willibrorduskerk in Mill.
Muziek in en rond de St. Willibrorduskerk in Mill. (Foto: )

Kerk Unplugged: muziek tijdens nacht van

Op zaterdag 23 juni wordt in het hele Land van Cuijk de Nacht van een Goei Leven gevierd. Op initiatief van Ontdek Mill zal dit in de gemeente Mill en Sint Hubert plaats gaan vinden vanaf 18.30 uur in en rond de St. Willibrorduskerk in Mill.

Dat met eten, drinken, een expositie, lichtkunst, muziek en gedichten. Dit muzikale deel kreeg de naam Kerk Unplugged. Hier werken muziekkanten en artiesten uit de hele gemeente aan mee, maar ook enkele oud-Millenaren laten van zich horen. Het programma is te zien op Facebook en www.nachtvaneengoeileven.nl. Hoog in de kerktoren zijn die avond enkele korte concerten van 30 minuten, speciaal voor gebruikers van het VIP-arrangement.

Namens Ontdek Mill stelde Peter Verstraten een gevarieerd programma samen dat zich op twee podia in de kerk af zal spelen. Zo is de harmonie van muziekvereniging Sint Willibrord van de partij met enkele sfeervolle nummers tijdens een miniconcert. Verder zijn er optredens van onder anderen Jori van Gemert, Jan Volleberg en Tom Raaijmakers, Justy en Daniek Schaap, Evy Linders (Mill), Wim Verbruggen, Anne-Marie Jans, 47 Camproad, Peter Verstraten en Myriam Franse & Ton van Nerven.

Meer berichten