Tropisch Toernooi in Gassel

Tennisvereniging Edos uit Gassel organiseert dit jaar voor de elfde keer het Tropisch Toernooi. Het toernooi staat in de regio ook wel bekend als de Trope-Ope.

Deelnemers
Vanuit ruim twintig verschillende verenigingen komen deelnemers naar Gassel om mee te spelen in dit sportieve toernooi. Tijdens het Tropisch Toernooi voert de relaxte sfeer op de tennisbaan de boventoon. Bon Bini is dan ook de slogan. Als de wedstrijden uitlopen, dan is het altijd nog goed toeven in de tropisch aangeklede feesttent. Zo is het nooit vervelend om even te wachten.

Sponsoren
Mede dankzij een groot aantal sponsoren, zijn de prijzen voor finalisten en loterij weer grandioos. Inschrijven kan niet voor het enkelspel. Dus het is belangrijk dat iedere deelnemer een partner meebrengt. Dat kan een vriend of vriendin zijn, maar ook een familielid of collega. Het toernooi begint op zaterdag 7 juli en de finales worden gespeeld op zondag 15 juli. De inschrijving via www.toernooi.nl sluit op 1 juli. De organisatie hoopt op veel enthousiaste deelnemers. De vorige edities waren volgens de organisatie erg geslaagd.

Meer berichten