Bridgeclub start nieuw seizoen

Hijs de zeilen, licht en anker en speel een kaart. Zou de voorzitter van Bridgeclub Dummy dat gedacht hebben, toen ze voor enkele maanden met hun zeilschip de grote plassen opvoer? Na een lange zomerstop opent BC Dummy op donderdag 6 september het nieuwe bridgeseizoen 2018-2019.

Grave - Men heeft er volgens de club weer zin in, maar gelukkig hebben vele bridgers tijdens deze zomerstop toch op vele manieren hun kaartje kunnen leggen. Met vrienden thuis, maar ook diverse bridgetoernooien. Er worden op steeds meer creatieve manieren toernooien georganiseerd, zoals gecombineerd met een culinair weekendje weg, een stadswandeling, fietstocht of cruise.

Sinds begin dit jaar is in Tresoar, de 'Friesche' schatkamer te Leeuwarden waarin de nationale denksportcollectie is gevestigd, de grootste bridgecollectie ter wereld ondergebracht. Volgens de Graafse club zeker de moeite waard om een keer te bezoeken.

Bridge is een sociaal netwerk, waar vaak meerdere keren per week mensen samen actief zijn. En loopt u misschien al langer met de gedachte om lid van een bridgeclub te worden, dan kunt u op een donderdagavond gerust binnenlopen. Voor meer informatie zie de website van BC Dummy.

www.bcdummy.nl

Meer berichten