Angelique Peppinck overhandigt de cheque aan Ineke Rolf van de Havenmuzikanten (eigen foto).
Angelique Peppinck overhandigt de cheque aan Ineke Rolf van de Havenmuzikanten (eigen foto).

Cheque voor Havenmuzikanten

"En de winnaar is, De Havenmuzikanten uit Grave!" Met deze woorden maakte Angelique Peppinck van het organisatieteam De Gezondheidsbeurs Land van Cuijk en Noord-Limburg in het Ebben Inspyrium bekend welke vereniging de clubkas kon spekken met 250 euro.

Ga voor een gezonde clubkas en spek deze met 250 euro was de uitnodiging gericht aan het bestuur van het seniorenorkest De Havenmuzikanten. In totaal hebben driehonderd verenigingen in het Land van Cuijk en Noord-Limburg deze uitnodiging ontvangen en hebben er 69 ook daadwerkelijk gereageerd. De opdracht luidde: Wees creatief met de poster van de Gezondheidsbeurs bij een foto van jullie club en maak een kans! En dat hebben De Havenmuzikanten uit Grave gedaan: de poster opgehangen in het restaurant van Catharinahof waar de Havenmuzikanten wekelijks repeteren. De slagwerksessie, een hoornist en een bassist vormden een mooi plaatje voor een foto bij de poster en de beschrijving van de optredens deed de rest. Want wat is er gezonder dan samen muziek maken en tevens bewoners van verpleeg- en verzorgingshuizen blij maken met muziek? Nieuwsgierig geworden naar de muziek van De Havenmuzikanten?

Op zondag 4 november om 15.00 uur in de theaterzaal van Catharinahof in Grave geeft het orkest het jaarlijkse concert. De toegang is gratis.

Meer berichten