Foto:

Presentatie plannen Wisseveld

Onder grote belangstelling werden de plannen voor bedrijventerrein Wisseveld in Grave gepresenteerd. Wisseveld ligt noordelijk van Grave dicht bij de oude vesting. Veel ondernemers, leden van de Graafse ondernemersvereniging maar ook andere ondernemers, toonden belangstelling voor de plannen die door Gertjan van der Heide (projectontwikkelaar GBB) werd toegelicht.

Voorzitter Ric Broens opende de avond met een kleine uitleg over de ophanden zijnde oprichting van de Bedrijventerreinen Vereniging, waar Graveon zich voor inzet. Daarna liet Van der Heide met foto's en schetsen zien wat er gebeuren staat op Wisseveld. De inbreng van de ondernemers op het bedrijventerrein is duidelijk. Zij gaan aan de slag met hun bedrijven.

De gastheer van de avond, Cas de Greeff, heeft voor zijn bedrijf al een kleine ingreep gedaan en gaat daarnaast uitbreiden. René de Waal, een van initiatiefnemers van de avond en bestuurslid van Graveon, gaat panden opknappen en start met verhuur van opslagboxen. Daarnaast komen er 51 koopwoningen op Wisseveld om het plaatje compleet te maken.

Zoals Marion Peters van Graveon al aangaf: dit is met recht een facelift: "Er worden wat lijntjes naar achteren getrokken, gaten opgevuld en lelijke bultjes weggehaald. Je zit dan wel twee jaar lang met blauwe plekken maar daarna ziet het er strak uit. In 2019 wordt er begonnen met deze ingreep."

Meer berichten