Deelnemer Strijbosch in een Triumph TR. (foto: Patrick Hendriks)
Deelnemer Strijbosch in een Triumph TR. (foto: Patrick Hendriks)

Oost Brabant Rit start bij hotel Riche Boxmeer

Autoclub Boxmeer organiseert op zondag 14 april weer de Oost Brabant Rit.

De start van 57e editie vindt plaats vanaf de Steenstraat ter hoogte van hotel Riche in Boxmeer. Dit historische auto-evenement staat open voor alle liefhebbers van de kaartlees-sport of recreatief toeren. Deelname is voor iedereen met een straatgebruik toegelaten personenauto mogelijk. Deelnemen kan met een oldtimer, maar ook met een bijzondere of alledaagse auto.

De eerste deelnemer gaat om 09.30 uur van start. Inschrijven voor de Oost Brabant Rit is mogelijk vanaf 08.30 bij hotel Riche. De organisatie verwacht rond 15.00 uur de eerste deelnemers terug op het Weijerplein. Start en finish vormen traditioneel een spektakel dat veel publiek trekt. De laatste jaren is er meer en meer belangstelling voor de Foto-zoekrit. Deze recreatieve rit in ongedwongen sfeer is ook met kinderen te rijden. Deze tocht is dan ook voor gezinnen en families aantrekkelijk.

De sportieve kaartleesrijders kunnen hun hart ophalen in de beginners of de gevorderden klasse. Vooraf inschrijven is natuurlijk mogelijk. Meer informatie is te vinden op www.ascboxmeer.nl. Autoclub Boxmeer hoopt ook dit jaar weer op veel enthousiaste deelnemers aan de Oost Brabant Rit.

Meer berichten