Olga Vocaal Ensemble komt op 16 december naar Velp voor Kunst in het Kerkje. (foto: persfoto)
Olga Vocaal Ensemble komt op 16 december naar Velp voor Kunst in het Kerkje. (foto: persfoto)

Drie nieuwe concerten Kunst in het Kerkje

  Cultuur

Tijdens de komende maanden staan er weer drie nieuwe concerten op het programma van Kunst in het Kerkje. Het aanbod is ook in het najaar weer divers.

Van geïmproviseerde muziek tot klassiek. Gevarieerd en passend in de prachtige entourage en bij de akoestiek van dit klein Romaanse kerkje in Velp bij Grave. De concerten vinden plaats op zondag 28 oktober, zondag 25 november en zondag 16 december. De aftrap van het drietal voorstellingen is om 14.30 uur. De kaarten zijn inmiddels te reserveren via de website www.kunstinhetkerkje.nl.

Het eerste concert is dus op zondag 28 oktober om 14.30 uur. Accordeonist Tuur Florizoone keert dan terug in het kerkje met Marine Horboczewski op cello en Michel Massot op tuba, euphonium en trombone. Op zondag 25 november is het de beurt aan JP den Tex. Hij is als een wijn die met de jaren beter wordt. JP's muzikale partner in dit sfeervolle Americana liedjesprogramma Wolf is de Nijmeegse gitariste/mandolinespeelster Yvonne Ebbers. De reeks wordt afgesloten met Olga Vocal Ensemble. Het zijn zangers uit Nederland, IJsland, Engeland en Rusland en met muziek uit alle windstreken, een gezelschap met internationale allure. Meer informatie via www.kunstinhetkerkje.nl.

Meer berichten