Harpiste Michelle Sweegers is te gast in het Kunstkerkje in Velp. (eigen foto)
Harpiste Michelle Sweegers is te gast in het Kunstkerkje in Velp. (eigen foto)

Concert harpiste Michelle Sweegers in Kunstkerkje

  Cultuur

In het kader van het muziekprogramma Kunst in het Kerkje in Velp is donderdag 15 november harpiste Michelle Sweegers. Aanvang 20.00 uur.

Het concert is mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage uit het project Oog en oor voor jongeren van de Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen. Naast drie topconcerten en vele exposities van gevestigde kunstenaars gaat stichting Kunst in het Kerkje ook ruimte bieden aan jong talent. In juni hield een groep aankomende beeldend kunstenaars een expositie.

Op 15 november staan de deuren van het Kunstkerkje open voor een jong muziektalent: harpiste Michelle Sweegers uit Tilburg. Michelle is geboren in Tilburg en begon op zevenjarige leeftijd met harplessen. In september 2011 werd ze aangenomen op de Academie Muzikaal Talent en in 2015 ging zij naar het Koninklijk Conservatorium in Antwerpen. Na het behalen van haar Bachelor vervolgde zij haar studie aan het Conservatoire National Superieur de Musique et Danse in Lyon (Frankrijk). Michelle heeft in haar jonge carrière als harpiste al diverse prijzen gewonnen, zoals het Prinses Christina Concours, het International Harp Competition Felix Godefroid en het Concours International de Harpes. Kaarten zijn te reserveren via de site www.kunstinhetkerkje.nl.

Meer berichten